Programm

Thursday, 26 April 2018

ab 08.30

Registration

10.00

Dr. Gunthard Weber:
Welcome

11.30 - 12.30

Lecture - Torsten Groth:
Organisational Constellations  –
Reflection on the strategy of interventions

11.20 - 11.40

Coffee Break

11.40 - 13.10

World-Café
Where do I agree with Torsten Groth, and where not?
What are the open questions?

Lunch in the Casino

14.45 - 16.15

Workshops A (90 minutes)

14.45 - 18.15

Workshops B (180 minutes)

16.15 - 16.45

Coffee Break

16.45 - 18.15

Workshops C (90 minutes)

18.30 - 19.30

It feels good to share!
In the auditorium, Dr Gunthard Weber will report on his
projects Houses of Hope – School Education for Africa e.V.
and eight Malian girls from the girls centre in Bamako will
drum, sing and dance.

The evening is at your free disposal

 

Friday, 27 April 2018

09.00 - 10.45

Three short lectures (30 minutes each)
following the lectures a short exchange in small groups,

  • Prof. Dr. Kirsten Nazarkiewicz: Cultural reflective
    expansion of perspective, for constellation work
    in Organisations (German with English translation)
  • Prof. Dr. Georg Müller-Christ: A research map with
    and on system constellations
    (German with English translation)
  • Jan Jacob Stam: The future of organizational
    constellations and systemic work in organizations.
    Observations and questions (held in Englisch)

10.45 - 11.15

Coffee Break

11.15 - 13.15

Workshops D (120 minutes)

Lunch in the Casino

14.45 - 16.15

Workshops E (90 minutes)

14.45 - 18.15

Workshops F (180 minutes)

16.15 - 16.45

Coffee Break

16.45 - 18.15

Workshops G

18.30

Plenum: Blick Looking Forward
Work in small groups: What has inspired us?
What knowledge have gained, which impulses
have I received? What are the next steps?

20.00

Celebrations, dinner and dance – Letting the kites fly!
with the Rezem-Trio and the "Fireman"

 

Saturday, 28 April 2018

09.00 - 11.00

Workshops H (120 minutes)

11.00 - 11.30

Coffee Break

11.30

Lecture Prof. Dr. Matthias Varga von Kibéd:
Future, Constellation and Organisation:
The entanglements of the tenses with effective
steps in the future (German with English translation)

12.30 - 13.00

Discussion: And what else?

Thank you and Farewell

 

Further information on the workshops can be found here >>

 

 

Kontakt + Information

 

Noch Fragen?


Bei organisatorischen Fragen wenden Sie sich bitte an:
Christine Gebhardt, Akademie im Park
Telefon: +49 (0)6222-552754
E-Mail: christine.gebhardt@akademie-im-park.de

Inhaltlichen Fragen zu den Vorträgen und Workshophs beantwortet Ihnen:
Katrina Barry
1. Vorsitzende von infosyon e.V
Tel. 06621- 918090, E-Mail: katrina.barry@infosyon.com

Sekretariat von infosyon:
Jutta Dratwa
Tel.+49 (0)6621-1723148
Fax +49 6621 9662349
E-Mail: office@infosyon.com

 

 

Ihr Weg zu uns

Heidelberger Str. 1a - 69168 Wiesloch
Telefon 06222 55-2750

RSS-Feed Akademie im ParkZur XING-Seite Akademie im ParkZum Youtube-Channel Akademie im Park